Velkommen i vores dejlige
sommerhuse i sønderjylland

I Sønderjyllands skønne natur udlejes dette velholdte 8 personers træsommerhus på 90 m2.

Arrild ligger ca. 20 km, fra den tyske grænse samt 25 km fra Rømø og dens fantastiske strande.

Der er en dejlig vest/sydvendt terrasse. Der er havemøbler til rådighed samt grill. Huset er beliggende på stor grund med græsplæne med plads til diverse udfoldelser. Der er bålplads med bænke i haven.

 

 

Huset indeholder 3 soveværelser, 1 med dobbeltseng, 1 med to enkeltsenge og et med 2 køjesenge. Ved spisebordet er der barnestol.

Huset har kabel tv - yousee grundpakke med ca. 25 kanaler (tv i stue og i værelse med dobbeltseng), steroeanlæg, dvd, brændeovn, mikroovn og andre bekvemmeligheder. Der forefindes også en række spil, hvis dette skulle have interesse.

Der er stor kombineret stue/opholdsstue med udgang til den syd/vestvendte terrasse.

 

Opholdsstuen er dejlig stor og lys. Der er direkte udgang til den store syd/vestvendte terrasse hvor alle dagens måltider kan indtages i sollyset.

Badeværelset er med separat bruseniche og vaskemaskine. Opvaskemaskine i køkkenet.

I haven er der dejlig bålplads til snobrød og hygge og i selve feriebyen forefindes masser af aktivitetsmuligheder for alle aldre. Haven indbyder også til leg og spil på græsplænen.

I feriebyen er der stor legeplads, svømmehal m/romersk bad og kæmpe vandrutschebane, tennis, minigolf, golf, beachvolley, stor flot fiskesø mm

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk