Velkommen i vores dejlige
sommerhuse i sønderjylland

I Sønderjyllands skønne natur udlejes dette velholdte 6 personers træsommerhus på 76 m2.

Arrild ligger ca. 20 km, fra den tyske grænse samt 25 km fra Rømø og dens fantastiske strande.

Der er en dejlig vest/sydvendt terrasse. Der er havemøbler til rådighed samt grill. Huset er beliggende på stor grund med græsplæne med plads til diverse udfoldelser. Der er bålplads med bænke i haven.

I det lille skovstykke ved huset er der en dejlig "hytte" i træerne, hvor børnene kan lege i timevis. 

  

Huset indeholder 3 soveværelser, to med dobbeltsenge og et med køjeseng. I værelset med køjeseng er der endvidere barneseng. Ved spisebordet er der barnestol.

Huset har kabel tv (yousee grundpakke ca. 25 kanaler), musikanlæg, fladskærm m/dvd, brændeovn, mikroovn og andre bekvemmeligheder. Der forefindes også en række spil, hvis dette skulle have interesse.

Der er kombineret stue/opholdsstue med udgang til den syd/vestvendte terrasse. Hvis der skulle være en kølig sommeraften kan den hyggelige brændeovn med pejsegitter skabe hygge i huset.

Opvaskemaskine og vaskemaskine i køkkenet.

I haven er der dejlig bålplads til snobrød og hygge og i selve feriebyen forefindes masser af aktivitetsmuligheder for alle aldre. Haven indbyder også til leg og spil på græsplænen.

I feriebyen er der stor legeplads, svømmehal m/romersk bad og kæmpe vandrutschebane, tennis, minigolf, golf, beachvolley, stor flot fiskesø mm.

Køkkenet er lyst og åbent mod stuen.

Badeværelset har wc samt separat bruseniche. Gulvvarme i hele badeværelset.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk